Prethodnih dana u crkvi Bezgrješnog začeća BDM završen je još jedan od mnogobrojnih projekata Tihaljskog župnika fra Branimira Muse koji nam je kroz svoj karakterističan način izjavio „nema više zime za moje župljane“. Naime, radi se o sistemu inverter split-sustav klima uređaja koji se sastoje od dva osnovna dijela, vanjskih i unutarnjih jedinica.
Vanjske jedinice, ukupno njih osam se sastoje od kompresora i kondezatora a nalaze se sa istočne strane u podnožju zvonika, dok se u unutarnjim jedinicama nalazi isparivači koji su smješteni unutar crkve u stropu, također njih osam.

          

Prošlo je nešto malo više od sedam godina od dolaska fra. Branimira Muse u župu Tihaljina, uistinu, teško bi bilo nabrojati sve projekte i dobra djela koje je uspješno realizirao u navedenom razdoblju. Možemo samo konstatirati da trebamo biti ponosni i zahvalni kao župljani na jednu od najljepših i najuređenijih crkava u Hercegovini i šire, a župniku Fra Branimiru poželjeti dobro zdravlje, Božji blagoslov i bar još nekoliko mandata u župi Tihaljina.