Služiti Kristu po uzoru na svetog Franju je jedna od najljepših odluka. Tako su i naši framaši odlučili krenuti tim putem.U nedjelju 12. ožujka 2017. godine u crkvi Bezgrješnog začeća BDM u Tihaljini upriličeni su Obredi primanja i obećanja …

 

… nakon dvije godine uz geslo „Neka moj glas samo Tvoje ime navješta“ .

Svečanu sv. Misu je predvodio duhovni asistent frame Hercegovine fra Antonio Šakota, uz koncelebraciju fra Petra Drmića (Frama Bukovica) i fra Branimire Muse, župnika i duhovnog asistenta Frame Tihaljina. U svojoj propovijedi fra Antonio je rekao kako frama treba biti kao brak čovjeka i žene. Smisao frame jest da budemo tu jedni za druge, i u dobro i zlu, te da moramo biti spremni uvijek ljubiti jedni druge.

U bratstvo Frame Tihaljine primljeno je šest mladih framaša, a osam hrabrih framaša pristupilo je oltaru i po prvi put obećalo živjeti Evanđelje i odazvati se na svaki poziv dobra.

Svojim pjevanjem ovo slavlje uveličao je zbor Frame Međugorje, a tu su bili još framaši iz Drinovaca, Gorice-Sovića, Ružića, Bukovice, Klobuka, Vitine, Mostara, Čerina, Humca i Tomislavgrada.

Nakon blagoslova i zajedničkog fotografiranja framaši su se zaputili u školsku dvoranu na daljnju proslave ovog posebnog dana. Večer je nastavljena uz domjenak, ples i pjesmu, poručili su framaši iz Tihaljine.

[Not a valid template]