Isuse! Obraćam ti se iz dubine svoje duše i srca ,za sve naše branitelje koji su žrtvovali svoje živote braneći svoje ognjište i svoju domovinu, žrtvujući svoju mladost, svoje tjelesno i duševno zdravlje, svoje živote. Isuse, Ti poznaješ svakog od njih imenom i njihove potrebe, bilo duševne ili tjelesne.
Molim te za svakog pojedinog od njih, udjeli im svoj mir. Svima dopusti da te potraže, da pronađu put k Tebi. Molim te Isuse, raširi svoje ruke i zagrli ih, otvori svoje milostivo srce, smiluj se.

Obriši suze, gorčinu i razočarenja. Molim te, uđi u srce svakog od njih i oslobodi ih žalosnih uspomena koje su ih opteretili. U svaki kutak njihovog srca, unesi svoju ljubav, rasprši tamu svojim svijetlom. Gdje god u njima otkriješ ranjeno tvoje dijete blago ih dotakni, izliječi i oslobodi. Ugrij srca svojom ljubavlju! Sve što je negativno ukloni. Pokloni im novo srce i prigrli ih, privini ih na svoje grudi da osjete zaštitu Tvojih snažnih ruku.

Obnovi njihovo povjerenje i daj im snage da se hrabro suoče sa svim poteškoćama u ovom svijetu. Ti nikoga nisi odbacio,i rekao si nam:
“Molite jedni za druge da ozdravite, blagoslivljajte, tražite i dat će vam se.”

Mene si podigao kad sam posrtao i padao, molim te Isuse, podigni i njih.


Hvala Ti Isuse!
Slava Ti Isuse!
Volim Te Isuse!
Ljubim Te Isuse!