Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići (uz 20. obljetnicu svoga rada 1999. – 2019.) i ove godine organizira Korizmene tribine 2019.  Prva tribina bit će u petak 15. ožujka 2019. godine u starom župnom dvoru u Gorici na temu Zagledani u Ljubav Raspetu, a završit će u subotu 6. travnja 2019. korizmenim koncertom Kada bude Tilo ʼmriti… – pučka korizmena pivana baština Omiša i okolice. 

U  nastavku pogledajte raspored Korizmenih tribina 2019.

Petak, 15. III. 2019.

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Zagledani u Ljubav Raspetu.Tribinu će održati fra Kristian Stipanović, gvardijan i župnik u Imotskom.

Petak, 22. III. 2019.

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Kako patnja može biti pozitivna! Tribinu će održati s. Dominika Anić, članica Školskih sestara franjevki Provincije Svete obitelji u Mostaru. Trenutačno na službi u Bijelom Polju.

Petak, 29. III. 2019.

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Kršćani Bliskog istoka – Isusovi zemljaci, i njihova tragična sudbina. Tribinu (s video i foto prezentacijom) će održati đakon o. Livio Tomislav Marijan, kancelar križevačke eparhije.

Petak, 5. IV. 2019.

U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Svjedočanstvo života, ili moj životni put od Australije do Međugorja i Hercegovačke franjevačke provincije. Tribinu će održati fra Anthony Toni Burnside, svećenik fratar na službi u Šuici.

Subota, 6. IV. 2019.

U 19 sati u staroj crkvi u Gorici bit će korizmeni koncert: Kada bude Tilo ʼmriti… – pučka korizmena pivana baština Omiša i okolice. 
Sudjeluju: Klapa Pasika (župa sv. Mihovila Arkanđela, Kostanje); Pučki pivači (župa sv. Luke Evanđelista, Kučiće); Muška pivačka skupina Cantores Almissum (župa sv. Ivana Nepomuka, Omiš)

Od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 4. travnja do nedjelje 7. travnja 2019. godine u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se ne kvarljivi prehrambeni proizvodi!

Molimo Vas da se odazovete kao i svake godine! 

Bog Vas blagoslovio!

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići