Bujica je donijela veliku reportažu s Bleiburškog polja: maltretirali su starce, pretresali ženama torbice, a branitelje tjerali da skidaju majice! General Glasnović: “Austrijska policija je bila bezobrazna, al’ glavni su krivci naši štakori!” Pojedini hrvatski mladići još se nalaze u austrijskom zatvoru i određen im je pritvor od 14 dana, a naše im vlasti ne žele pomoći – rečeno je u emisiji.

Dr. Tomislav Jonjić (NHR) je na Z1 i još 9 televizija govorio o ostavci Martine Dalić te naglasio kako “sve upućuje na to da je cijela Plenkovićeva Vlada korumpirana.” Prema navodima iz Bujice, na smjeni je najviše inzistirao Milorad Pupovac kojem Plenković nije mogao reći – ne.

Iz Sinja se uživo javio Mostovac Miro Bulj, objasnio je zašto podupire referendum za promjenu izbornog sustava i inicijativu ‘Narod odlučuje’: – U prva dva dana u Cetinskoj krajini prikupljeno je 35 posto potpisa više nego na zadnjem referendumu! Moramo uspjeti jer tada više nećemo morati trpjeti Jandrokovića, Šeksa, Pupovca i slične!