Caffe bar "Tony"

Tihaljina u ♥

Operacija " tri praščića".
Srijeda, 03 Prosinac 2008 08:36
3_praia.jpg

Danas su u jednom „ pitomom selu „ pod imenom  PERIĆI , (inače meni jako drago mjestašce).tri praščića završila neslavno.

Donosimo vam ekskluzivne snimke sa mjesta događaja.

 

 
Latinica = Ćirilica !
Ponedjeljak, 01 Prosinac 2008 19:00
irilicavslatinica.jpg

Nemoguće je a ne zamjetiti dugogodišnje pljuvanje i vrijeđanje Hercegovaca kroz emisiju Latinica,koja se emitira od studenog 1993.

Zaista ne znam je li stvar u Latinu,ili koncepciji emisije da degradira sve ono što počima sa HERCEGOVINA ili HRVATSKA nakon1990 god.

 

 
Osvrt na malonogometnu ekipu "TIHALJINA"
Ponedjeljak, 01 Prosinac 2008 10:22
kopija_od_team_tihaljina.jpg

Kao što znamo momci su poraženi u finalnom ogledu na malonogometnom turniru povodom blagdana Sveta Kata,pošto smo tek danas dobili fotke od ekipe Tihaljina,a obećali smo objaviti ( trener Capello je zakazao ),evo vam nekoliko sličica.

Važno je napomenuti da naša ekipa sudjeluje na Božićnom turniru u Metkoviću!

 

 
Tomo sa Radio Gruda čuvar narodne baštine.
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
Nedjelja, 30 Studeni 2008 14:04

kopija_od_tomo_radio_grude.jpgPoznati radijski voditelj Tomo Matković iz Imotskog, prije nekih desetak godina počeo je sakupljati zvučne snimke gange, bilo da ih je osobno snimao ili prikupljao kao glazbena izdanja s temom narodne baštine. Prvotna namjera se vremenom pretvorila u pravu strast, tako danas posjeduje poveliku kolekciju ganga iz raznih krajeva.

P.S. Svaka čast prijatelju,pozdrav iz Tihaljine.

 

 
Izgubljeno finale !
Srijeda, 26 Studeni 2008 19:59
slovom.jpg

alonogometna ekipa Tihaljine je na žalost ipak izgubila u finalnom ogledu sa ekipom caffe Winner,utakmica je završena sa rezultatom 2:1 u korist Winner-a,cjeli susret je bio izuzetno napet,a i sami rezultat govori o tjesnom prolazu osvajača turnira.

Ipak, važno je sudjelovati,trener ekipe Tihaljina gospodin Capello je zakazao  sa fotografijama pa prenosimo informacije sa web sitea www.grudeportal.com

 

 

 

 

 
Pulska Arena u zrak !
Srijeda, 26 Studeni 2008 10:49

thompson.jpg Pulsko dopisništvo agencije EPEHA u srijedu je u 11,30 sati primilo telefonski poziv u kojemu je muški glas, navodeći da zove iz Splita, zaprijetio da će - ako sutkinja pulskog Općinskog suda 2. prosinca ne donese presudu u korist Marka Perkovića Thompsona - on i crne beretke dignuti Arenu u zrak.

 

 
Mesić bi štedio na pogrebima branitelja!
Utorak, 25 Studeni 2008 07:58

mesi.jpg Predsjednik bi se trebao zabrinuti što se svaki dan pokopa pet mladih osoba koje su sudjelovale u stvaranju države', odgovaraju branitelji na prijedlog štednje na sprovodima.
Zajednica udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a reagirala je u ponedjeljak navečer na izjavu predsjednika Stjepana Mesića istaknuvši u priopćenju kako je "duboko razočarana izjavom predsjednika Mesića i njegovim razmatranjem ukidanja počasnih pokopa za hrvatske branitelje".

 

 
Kamena ljepotica , Grude 2008
Nedjelja, 23 Studeni 2008 12:40
crkva_u_grudama.jpg

U prepunom Boćarskom domu Biberon u Grudama, sinoć, 22. studenoga 2008. godine s početkom u 17 sati održana je  1. Međunarodna smotra folklora  „Kamena ljepotica" Grude 2008. Ovaj kulturni događaj organiziralo je HKUD "Sveta Kata" Grude...

 

 
Ljubeć zabjelio.
Subota, 22 Studeni 2008 09:41
  snijegjpg.jpg

 Razlika u temperaturi jučer i danas je skoro deset i više stupnjeva,a, iz priloženih slika se vidi da je osjetno zahladilo,tako nam je po prvi puta snijeg ove sezone zabjelio Ljubeć.Fotografije su slikane sa mobitelom pa rezolucija slika nije baš najbolja...,bolje išta nego ništa.Naravno,odmah je priča u kafiću na temu priprema za kolinje (tri praščića),kobasice,divenice,roštilj i nezaobilazni "crnjak".

 

 
Ante Gotovina slikar ?
Petak, 21 Studeni 2008 08:49

gotovina2.jpg

General Ante Gotovina u haaškom zatvoru je portretirao generala Slobodana Praljka, a njegovu sliku prvi je na svom blogu http://babl.blog.hr/ objavio poznati bloger Babl. Portret je, kaže Babl, iznenađujuće dobro izveden.

 

 

 


 
Neka se ne zaboravi ! VUKOWAR ,18.11.1991god.
Ponedjeljak, 17 Studeni 2008 09:37

vukowar.jpgNakon 86 dana nadljudskog otpora jugo-vojsci i paravojnim četničkim formacijama Vukovar je 18. studenoga 1991. okupiran. Više od 90 posto zgrada uništeno je ili porušeno do temelja. Tri mjeseca cijeli je grad proveo u podrumima, skloništima, čak 56 dana nisu imali struje, vode i telefonskih veza sa svijetom.

 

 

 

 

 

 
Jesen u Tihaljini
Srijeda, 12 Studeni 2008 10:07
tihaljina.jpg

Ne mogu a da ne primjetim zaista prekrasno vrijeme koje evo dosta dugo vlada u našoj lijepoj dolini.Bablje ljeto se poprilično oteglo,ali su se zahvaljujuć tome pripremila drva za grijanje (mada se čuje još pokoja motorna pila),rakija se ispekla,a vino je ove godine na zavidnom nivou.

Znajući da je godina pomalo na izmaku i da će rijetko biti ovakvih sunčanih i prilično toplih dana,uzeo sam fotoaparat i pokušao zabilježiti prekrasne boje jeseni.

 

 
Čudne boje naše rijeke...
Ponedjeljak, 10 Studeni 2008 16:45

trebizat_m.jpg

Moguće je da će voda rijeke Tihaljine biti obojana zelenkasto-plavom bojom do jakog intenziteta, koja kako naglašavaju iz Elektroprivrede, nije otrovna ni štetna za ljude i biljni i životinjski svijet.

Da,uvijek neki eksperimenti sa Tihaljinom,najprije elektrana koja nam je uništila prepoznatljivost našeg sela,znamo vrlo dobro šta se dešava sa vodostajem tijekom ljeta,također znamo šta je se desilo sa florom&faunom,...pitam se šta je slijedeće?

 

 
Svi sveti , 1.studeni.2008.
Srijeda, 05 Studeni 2008 09:16
svijeca14jb.gifVrijeme je kada se prisjećamo onih koji nisu više s nama.

Danas se obilježava Dan svih svetih. Svi sveti (također Sisveti ili Sisvete; lat. Sollemnitas Omnium Sanctorum) svetkovina je u Rimokatoličkoj Crkvi, a njome se slave svi sveci, kako oni koji su već kanonizirani, tako i oni koji to još nisu. Slavi se 1. studenog. U kalendaru Katoličke Crkve, Svi sveti označeni su kao svetkovina, a ujedno su i neradni dan u Republici Hrvatskoj. Među narodom obično se ovaj blagdan povezuje s obilaskom groblja i uređivanjem grobova, pa tako i spomenom na mrtve.

PS. Ispričavamo se što prilog nismo objavili na vrijeme (razni problemi...mlado vino).

 

 

 
Sezona lova u Tihaljini...(ne više na birače!)
Utorak, 21 Listopad 2008 11:17

lov2_150.jpg

Bilo bi vrlo nekorektno da ne spomenemo nekoliko rečenica o našim lovcima„ Hrvatska lovačka udruga Malič „-Lovna sekcija-Tihaljina.

Našim vrlim lovcima posvetit će mo i jednu fotogaleriju,a pošto raspolažemo vrlo šturim informacijama o našoj lovnoj sekciji Tihaljina -evo nekoliko priopćenja,predsjednik naše lovne sekcije je gospodin Ivan Ančić(Brankin),a predsjednik na terenu općine Grude,tj. Hrvatske lovačke udruge Malič je gospodin Doni Mikulić.

 

 
Viktor Marić posjetio novorođene trojke u Tihaljini
Četvrtak, 16 Listopad 2008 09:35

img_0428_150.jpgPredstavnici općine Grude, na čelu s načelnikom, Viktorom Marićem, posjetili su sretnu obitelj Primorac iz Tihaljine.  Prije nepuna dva mjeseca mala Ivona dobila je brata Nikolu i dvije sestrice, Nadu i Anu. Trojke su zdrave i iznimno mirne. Mama Jelena i otac Ivan, imaju puno ruke posla a kako sami kažu to su slatke obveze.Šta drugo kazati na ovoj vijesti nego poželjeti sve naj naj sretnoj obitelji Primorac i naravno poruka svim budućim roditeljima "Što više djece."

 

 
Izbori - pozadina,a šta ćeš..
Subota, 11 Listopad 2008 06:56

jerko_100km.jpgDošli smo do ekskluzivnih snimaka izborne kampanje u Tihaljini - možete ih pogledati ovdje:

 

100 KM prvi dio

 

100 KM drugi dio

 

 

 

 
Lokalni izbori 2008
Subota, 27 Rujan 2008 02:24
izb4_150.jpg

Evo jedne teme koju malo tko od nas voli,međutim ona je nezaobilazna.

Svakodnevno čujemo ili gledamo u eteru razna predizborna obećanja - GLASAJTE ZA NAS BIT ĆE VAM BOLJE, uvjek ista priča, čisto sumnjam, možda i hoće jer osobno mislim da gore ne može (mislim prvenstveno na Tihaljinu).

 

 

 

 
U Tihaljini počela nova školska godina
Ocjena: / 5
LošeOdlično 
Ponedjeljak, 08 Rujan 2008 11:23

ucenica-150-1.jpg

Pošto smo čvrsto obećali da ćemo aktivno ažurirati vijesti iz Tihaljine,evo vam slijedećih novina.Osnovna škola Tihaljina počela je sa nastavnim radom u novoj školskoj 2008/2009.U prvi razred je upisano ukupno 15. učenika,od toga imamo 7. muških i 8. ženskih prvašića ( PRVAŠIĆI SRETNO ), a ukupan zbroj učenika je 147...

 

 

 

 

 

 
www.caffe-tony.com
Utorak, 02 Rujan 2008 11:24

 

caffe_bar_tony.jpg.jpgNakon dužeg perioda neaktivnosti ove stranice , (zadnje osvježenje , 27.prosinac 2007), poštovani tihaljčani čvrsto obećajemo da se to više neće ponoviti.

Ne želimo puno razglabati o razlozima neaktivnosti stranice niti ćemo tražiti krivce,uostalom to je prošlost,idemo dalje ...

 

 

 


Stranica 79 od 79

Pogledajte naš YouTube kanal

Braniteljski radio


You are here  :